П`ятниця, 26 Кві 2024, 5:43 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Червень » 14 » Завершив свою роботу Саф"янський шкільний літній мовний табір «Лінгволенд»
4:42 PM
Завершив свою роботу Саф"янський шкільний літній мовний табір «Лінгволенд»

РОБОТА МОВНОГО ТАБОРУ «ЛІНГВОЛЕНД»

З 29 травня по 11 червня 2018 року в Саф’янській ЗОШ I-IIIступенів працював літній мовний табір «Лінгволенд». Відповідальними за організацію роботи мовного табору було призначено вчителів англійської мови Герасімову В. С. та Чиженко А. Є. Оскільки відвідувати табір було багато бажаючих дітей, тому були залучені вчитель хореографії Кузьменко Н. Ф., вчитель фізичної культури Дмитрашко А. А., вихователь ГПД Гудь Н. І. та студентка-практикантка Булавицька Я. Ю.

Для учнів 2-6 класів було забезпечено належну організацію змістовного дозвілля дітей. Учні перебували в мовному таборі з 09.00 до 12.00.

Основні завдання, яке поставили вчителі перед початком роботи табору: виховання культури спілкування, прагнення до спілкування англійською мовою, розвиток та розкриття творчих здібностей школярів.

Вчителі обирали різні форми занять: ранкова зарядка під англійські пісні, малюнки на асфальті «Мої плани на літо», розважальні ігри на свіжому повітрі, розучування англійських пісень, ісценування вистав-казок на англійській мові. В мовному таборі працювала творча майстерня з виготовлення костюмів, масок та прикрас для театралізованої вистави до закриття табору.

1 червня, День захисту дітей, пройшов під девізом «Ми талановиті українські діти». Вчителі та учні прийшли у вишиванках. В цей день лунали українські пісні, учні виявили творчі здібності у малюнках на асфальті «ILoveUkraine».

Під час церемонії закриття мовного табору діти на сцені продемонстрували творчі здобутки, яких вони досягли під час роботи у мовному таборі. На сцені лунали пісні, вірші, інсценування казок англійською мовою. Хореографом було підготовлено два танці під англійські пісні.

Церемонія закриття завершилась врученням сертифікатів за активну участь у роботі мовного табору. Учні висловили бажання зустрітися знову наступного року та розширити свій кругозір щодо культури англомовних країн.

 

Вчителі англійської мови Герасімова В. С. та Чиженко А. Є.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 430 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz