Субота, 20 Кві 2024, 1:38 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 20 » Змагання – це вимір інтелекту (про хід та результати районної олімпіади з української мови та літератури)
6:19 PM
Змагання – це вимір інтелекту (про хід та результати районної олімпіади з української мови та літератури)

                 Предметні олімпіади – одна з традиційних форм звіту про роботу вчителів і учнів в районі. Змагання дитячих філологічних талантів пройшли 16 листопада 2013 року в Старонекрасівській загальноосвітній школі. Сюди для участі в ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури зібралося 67 школярів 7-11-х класів зі шкіл Ізмаїльського району. Поєднали їх щоденна наполеглива праця, любов до знань і, безумовно, до українського слова, що виявляється у прагненні досконало опанувати державну мову.     

         Голова районного журі методист з навчальних дисциплін Ізмаїльського районного методичного кабінету М.І. Журавель, звертаючись до учасників олімпіади, запевнила, що незалежно від результатів усі вони вже є переможцями, оскільки люблять і шанують українську мову.

         Олімпіадні завдання, складені відповідно до сучасних вимог вивчення української мови і літератури, були цікаві й оригінальні.  Як завжди, високі результати показали учні  Кислицької загальноосвітньої школи (дир. Загарій І.П.)

          За рішенням компетентного журі згідно протоколів ІІ(районного) етапу Всеукраїнської олімпіади юних філологів п’ятеро її переможців, які досягли особливих успіхів у вивченні української мови та літератури та посіли перші місця матимуть можливість захищати честь району у ІІІ(обласному) етапі олімпіади. До районної команди включені: Волкова Дарина, учениця 7 класу Бросківської ЗОШ, Половнюк Анастасія, учениця 8 класу Кам’янського НВК, Колодійчук Олеся,учениця 9 класу Кислицької ЗОШ, Георгиця Тетяна, учениця 10 класу Кислицької ЗОШ, Калаянова Марія, учениця 11 класу Суворовської ЗОШ.

          Запорукою успіхів і перемог юних обдаровань, без сумніву, є майстерна, копітка й самовіддана праця вчителів.

          Проблеми подальшого удосконалення роботи з обдарованою молоддю стали предметом обговорення вчителів-словесників Ізмаїльщини.

           Бажаємо нашим обдарованим дітям успіхів, творчого натхнення та подальших перемог.

 Журавель М.І. - методист РМК







Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 2827 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 1.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz