П`ятниця, 29 Бер 2024, 2:41 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 12 » Звіт про проведення Тижня дитячої та юнацької книги в Новонекрасівській ЗОШ
3:34 PM
Звіт про проведення Тижня дитячої та юнацької книги в Новонекрасівській ЗОШ

Книга – це найбільше відкриття людства.Щоб чогось добитися в житті, потрібно бути грамотною, професійно підготовленою, духовно багатою людиною, і в цьому допомагає армія бібліотекарів, що служать у храмах науки.

  З метою прищеплення учням любові до книжки, дбайливого ставлення до неї, виховання потреби в читанні у Новонекрасівській ЗОШ  відбувся Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги.

  У цьому році Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги має на меті не тільки залучити учнів до невичерпних джерел знань, а й перетворити бібліотеку в справжній храм Книги, в якому кожний читач відчуває себе бажаним гостем. Це була захоплююча мандрівка школярів у світ літератури разом із шкільним бібліотекарем та вчителями.

  В початкових класах пройшов конкурс на кращу розфарбовку улюбленого героя мультиплікаційних фільмів. Гра «Вгадай казку» зацікавила першокласників. Ученицями 9 класу Лапшиною Іриною та Чумаченко Русланою для дітей 2 класу проведено вікторину  «Подружись із книгою». В бібліотеці пройшла виставка книг: «А вже весна, а вже красна» для 4 класу, де діти продемонстрували свої проекти:« Народные приметы Весны», « Первоцветы». Учні 5 класу дивились презентацію «Самые необыкновенные книги мира», а  10 кл.  - « Книги ювіляри – 2016 року ».  В рамках круглого столу «Розповідь про свою домашню бібліотеку», учні 6 класу захопливо розповідали про найцікавіші книги з домашньої бібліотеки, демонструючи їх. До 95-річчя з дня написання повісті – фієрії  О. Гріна «Алые паруса» та до 115- річчя детективної повісті «Собака Баскервілів» А. Конан-Дойля для учнів 7,8 класів бібліотекарем школи  та вчителями російської мови та літератури були проведені літературні зустрічі. Творчою групою учнів 8 класу був підготовлений мультимедійний проект « Алые паруса» про непохитну віру в диво і всепереможну піднесену мрію Ассоль. Учні 7 класу мали можливість переглянути художній фільм режисера Ігоря Масленникова « Собака Баскервілів». Для 9 класу пройшла  бесіда «Подорож книжковими полицями» , виставка - рекомендація «Як тренувати пам'ять».

Протягом тижня проводилась акція «Подаруй бібліотеці книгу», яка об’єднала небайдужих, які змогли долучитися до неї. Завдяки учасникам акції фонд шкільної бібліотеки поповнився на 27 цікавих книг.

Крім  заходів, розрахованих на інформатизацію та популяризацію, шкільна бібліотека  співпрацювала з центром учнівського самоврядування та організувала перевірку стану  підручників  учнів школи.

Тиждень дитячої та юнацької книги вже минув, але шкільна бібліотека  гостинно чекає на своїх читачів, щоб запропонувати їм нові  виставки, цікаві надходження.

Чумаченко О. П. – бібліотекар школи

Подивитись всі фото:https://cloud.mail.ru/public/5gtZ/QQNhFfd6W

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 1849 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz