Четвер, 25 Кві 2024, 11:06 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Звіт про проведення тижня права в Комишівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
1:47 PM
Звіт про проведення тижня права в Комишівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

     З 7.04 по 11.04.16 р. у Комишівській школі проходив тиждень права.

З метою ефективного проведення Тижня було складено план заходів, який ґрунтується на різноманітті видів та форм роботи.

        Запропоновані заходи дозволили сформувати в учнів правові почуття, активну позицію у правовій сфері; виробити навички і звички правомірної поведінки; подолати в свідомості помилкові погляди та переконання, негативних навичок і звичок поведінки.

На початку Тижня було проведено бібліотекарем школи Чаленко Д.О. книжкову виставку- застереження «Межу закону не переступити». Мета заходу полягали у сприянні розвитку в учнів правової культури та формуванні активної громадянської позиції.

      З учнями 6-А класу педагог - організатор Пуйческу Н.В. організувала заняття з елементами тренінгу «Підлітки мають свої права».Серед учнів 9 класу учителем правознавства Бужор Н.П. було проведено юридичний футбол. Захід було спрямовано на розширення знань учнів про декларовані в Конституції України права, свободи та обов’язки людини та громадянина, про органи державної влади України, зокрема законодавчі, їх функції та повноваження, а також виховання в учнів почуття патріотизму поваги до рідних, однокласників, учителів.  В цьому плані серед інших заходів надзвичайно цікавою булла правова вікторина з учнями 10-х класів учителем правознавства Бужор Н.П. «Закони в житті твоєї сім’ї». Змістом заходу було передбачено розвивати в учнів пам'ять, увагу, кмітливість; навчати їх швидко аналізувати проблему, ухвалювати рішення.

    Учні 11-го класу мали змогу ознайомитися з трудовою книжкою і правилами запису до неї на уроці-тренінгу «Графа моєї трудової книжки», проведеному директором школи Кокош В.І. Випускникам були представлені різні види запису до трудових книжок, тлумачення цих записів. Урок став надзвичайно цінним для учнів, які незабаром зустрінуться з різними правовими ситуаціями. Поради, роз’яснення Кокош В.І. стануть у пригоді в майбутньому самостійному житті.

     Психологом школи Бурдужею В.І. було проведено анкетування серед учнів 5-8 класів «Рівень дотримання прав людини у нашій школі». Результати анкетування виявили, що права учня в нашій школі не порушуються, кожен класний керівник веде роз’яснювальну роботу по правам людини.

      На останок Тижня було проведено виставку-конкурс малюнків серед учнів 1-8 класів «Конвенція про права дитини».

      Заступник директора з НВР  Коваль С.В.

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 3533 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz