Субота, 27 Лип 2024, 3:06 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 18
Гостей: 18
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Січень » 11 » Відбулася інструктивно-методична нарада для заступників директорів шкіл району
2:02 PM
Відбулася інструктивно-методична нарада для заступників директорів шкіл району

10 січня 2019 року на базі районного методичного кабінету відбулась інструктивно-методична нарада для заступників директорів з виховної роботи.

В ході наради методистом з виховної роботи Кіосєвою О.В. були обговорені питання: «Про стан виховної роботи та рівень вихованості учнів Ларжанського НВК», «Про організацію проведення тижня безпечного інтернету», «Про проведення профілактичних заходів щодо запобігання правопорушень, проявів насильства серед неповнолітніх».

Особливу увагу Ольга В’ячеславівна звернула на проблему безпеки дітей та учнівської молоді в Інтернеті, яка постала на сьогоднішній день значно гостро. Кожного року аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється і її переважну частину становить молоде покоління — діти та підлітки, які повністю не усвідомлюють загрозу, що може чекати на них у віртуальному просторі. Тому, з метою зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції в мережі Інтернет доречним буде проведення в закладах загальної середньої освіти Ізмаїльського району з 14 січня по 18 січня 2019 року тижня безпечного Інтернету для покращення обізнаності учнів під час користування Інтернет - мережами. Педагогічним працівникам рекомендовано проводити тематичні заходи: виховні години «Безпека в Інтернеті», «Як захистити себе в Інтернеті», уроки практикуми, уроки застереження «Поведінка в Інтернеті», «Інформаційна безпека в мережі», конкурси малюнків, створення інформаційних стендів про безпеку в Інтернеті, мультимедійних проектів «Правила безпеки в Інтернеті», розроблення буклетів, години з психологом «Неприємності в мережі та як їх уникнути», проведення батьківських зборів та батьківських лекторіїв з виготовленням пам’яток для батьків, як батьки можуть контролювати поведінку своїх дітей в Інтернеті.

Методист, акцентувала увагу на поліпшенні превентивного виховання, запобіганню правопорушень та проявів насильства серед дітей та учнівської молоді, попередженні бездоглядності та безпритульності серед неповнолітніх.

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 472 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz