Субота, 27 Лип 2024, 6:38 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 46
Гостей: 46
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Листопад » 18 » Відбулось засідання районного методичного об"єднання вчителів фізичної культури
1:47 PM
Відбулось засідання районного методичного об"єднання вчителів фізичної культури

15 листопада на базі Ларжанського НВК відбулось РМО вчителів фізичної культури з теми «Реалізація індивідуального і диференційованого підходів на уроках фізичної культури». Одним із головних завдань навчально-виховного процесу – створення умов для оптимального розвитку дитини з урахуванням її індивідуальних особливостей, пошук ефективних методів диференціації навчання і виховання. Розв’язання цієї проблеми через використання доцільних форм, засобів і методів роботи прослідковувалось на уроці у 4 класі з теми «Гімнастика. Удосконалення перекиду вперед і назад». Учасники семінару відмітили чітку організацію уроку, оптимальне підібране обладнання, яскраву форму одягу учнів, музичний супровід, належний психологічний настрій, який створював ситуацію успіху на уроці. Методично урок був грамотно спланован, використовувались групові, фронтальні та індивідуальні форми роботи з урахуванням індивідуальних особливостей учнів. Фізичні вправи та спортивні ігри розвивали координацію рухів, рухову пам'ять, гнучкість, вміння працювати в команді, відповідальність.

Вікторія Сергіївна постійно звертала увагу учнів на поставу дітей, дотримання правил техніки безпеки. Вчитель впродовж уроку вміло регулювала фізичні навантаження учнів підготовчої групи, залучала їх як активних помічників під час проведення рухливої гри «До своїх каштанів». Візуальні спостереження за учнями впродовж уроку вела медсестра школи, яка після навантажень заміряла учням підготовчої групи пульс та надавала належні рекомендації.

Тему семінару розкривали теоретично вчителя фізичной культури Чілібицький І.П.(Кирничанська ЗОШ), Каїш Н.Г. (Камянський НВК), Черненко В.М. (Суворовська ЗОШ). Ніколаїця О.Д. (методист РМК) надала рекомендації щодо індивідуальної роботи з учнями. В заключній частині семінару була проведена змістовна екскурсія по Ларжанському НВК.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 265 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz