Субота, 27 Лип 2024, 4:39 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 53
Гостей: 53
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Квітень » 27 » Відбувся районний семінар класних керівників, соціальних педагогів та практичних психологів
10:38 AM
Відбувся районний семінар класних керівників, соціальних педагогів та практичних психологів

"Не соромся коли тобі домомагають: ну що ж робити, якщо ти не маеш сил один піднятися на вежу, а разом з іншими це можливо"(Марк Аврелій)

26.04.2018р. на базі Бросківської школи відбувся семінар класних керівників, практичних психологів та соціальних педагогів з теми : "Профілактика агресивних форм поведінки в учнівському середовищі. Попередження булінгу". Відкрили семінар методисти з виховної роботи та психологічної служби, які ознайомили з планом роботи та з одним з головних напрямків виховної роботи 2017-2018р . Директор школи Водзяновська А.П. та заступник директора з виховної роботи Щербина М.С.  презентувала основні напрямки профілактичної роботи з даної  тематики. Соціально-психологічна служба  школипоказала структуру роботи з протидії шкільного булінгу, взаїмозвязок з класними керівниками, батьками та учнями. Соціальний педагог Малахова М.В та практичний психолог Проскуріна І.В. ознайомили з результатами тестування учнів Бросківської школи щодо попередження та профілактики булінгу. Спільно з класним керівником 6-Б класу Тарахтієнко А.М. проведена виховна година з елементами тренінгу "Зупинимо булінг разом". Учні розглянули форми та види булінгу. Вправа "Міф та реальність" розширила систему знань учнів щодо прояву булінгу в учнівському середовищі, відбулоось обговорення ситуації "Якщо ви стали жертвою булінгу. Як впоратися з сітуацією самостійно", Учні набули  навички безпечної поведінки у конкретній ситуації, шукали шляхи захисту.

Соціальний педагог Малахова М.В. та класний керівник 8- Б класу Храпавицька В.Д. провели виховну годину "Обережно, кібербулінг".Учні  розробили основні правила реагування на виявлений факт та презентували свої рекомендації.Під час обговорення підсумків семінару,класні керівники, соціальні педагоги та практичні психологи висловлювали свої позитивні враження та практичне застосування матеріалів семіна у семінару у свїй роботі.

Методисти Кіосєва О.В., Руснак І.В.

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 465 | Додав: rusnakinna75 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz