Субота, 27 Лип 2024, 1:44 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 16
Гостей: 16
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Червень » 15 » Завершено участь в україно-австрійському проекті з організаційного розвитку
7:33 PM
Завершено участь в україно-австрійському проекті з організаційного розвитку
  
 
6-7 червня 2013 року  на базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів відбувся заключний семінар україно-австрійського проекту з організаційного розвитку. В семінарі  взяла участь команда Ізмаїльського району, яка протягом  року разом ще з трьома командами з Великомихайлівського, Балтського районів та міста Іллічівська працювали над створенням власних проектів та втілення їх в дію. 
          За програмою семінару всі 4 команди звітували про результати проведеної за рік роботи. Всі створені проекти були направлені на підвищення кваліфікації  вчителів та модернізацію методичної роботи. Цікавим був проект команди міста Іллічівська "Підвищення кваліфікації вчителів школи No 2 через опанування ІКТ – компетенцій у міжкурсовий період", яким передбачалося підвищення комп´ютерної грамотності вчителів однієї школи, які в свою чергу змогли б потім навчати інших вчителів.
             Проект Великомихайлівської команди "Навчаючи вчимося" також проводився в рамках однієї школи і був направлений на виявлення внутрішніх людських резервів, та придбання за рахунок цього  всіма вчителями необхідних компетентностей.
           Проект Балтського району "Реалізація компетентністно-орієнтованого підходу в системі підвищення кваліфікації вчителів", більш широкий за обсягами, предбачав створення механізму організації та функціонування системи підвищення кваліфікації педагогічних працівників, зорієнтованої на компетенції та потреби  вчителів району.
           Метою нашого проекту  "До якісної освіти через компетентного вчителя"  було удосконалення діючої моделі сталого розвитку базових (ключових) компетенцій вчителів іноземної мови.  Члени  команди Ізмаїльського району в складі зав.РМК Копил О.О., методиста РМК Мурсалимової І.І., заступника директора з НВР , вчителя англійської мови Кам´янського НВК Лефтерової М.І., заступника директора з НВР  Саф´янської ЗОШ Георгієвої Н.А., вчителя  англійської мови  Саф´янської ЗОШ Герасимової В.С. успішно захистили проект та презентували його перед всіма учасниками та керівниками проекту з Австрії.
          Підсумком спільної роботи Одеського обласного інституту удосконалення вчителів з австрійськими колегами  по впровадженню спільних  проектів, в одному з яких приймала участь команда Ізмаїльського району стане велика конференція, яка відбудеться в м. Одеса  в жовтні 2013 р.  Нашу команду запрошено прийняти участь в роботі  конференції з презентацією районного проекту.
Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 534 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz