Субота, 27 Лип 2024, 5:21 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 46
Гостей: 46
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Звіт про проведення «Тижня правового виховання» по Матроському НВК
3:16 PM
Звіт про проведення «Тижня правового виховання» по Матроському НВК

  Традиційно Матроський НВК визначає тиждень правових знань у жовтні місяці. Цей рік не став винятком. В рамках тижня було проведено ряд заходів, присвячених правовому вихованню.

  Підводячи  підсумки  проведення  тижня можна сказати, що діти проявили особливий інтерес при перегляді х/ф "Опудало"(5кл.), а/ф "Адажіо"(6кл.). Учні активно прийняли участь в обговорені стрічок, розглянули питання стереотипів, нетерпимості до іншої думки, людей іншої раси, національності; ознайомились з поняттями "толерантність", "стереотипи", "ксенофобія", "расизм".

  Повторили вищеназвані  поняття учні 10 класу, вивчаючи курс "Ми різні - ми рівні" за темою: "Визначення гендерних стереотипів"; учні 11 класу, вивчаючи курс "Людина і світ" за темою:"Стереотипи та упередження".

  У конкурсі знавців правознавства між учнями 9 - 10 класів отримали перемогу учні 10 класу, тим самим підтвердили достатній для свого віку рівень правової культури та свідомості. Рівень  правової освіти учнів 9-го класу нижчий, оскільки курс правознавства  почали вивчати лише на початку навчального року, однак вони активно прийняли участь у змагальних вікторинах, правових аукціонах.

   Діагностика правової обізнаності  серед учнів 8-11 класів додатково підтвердила, що найбільш обізнаними у правовій сфері є ті, що  вже пройшли курс правознавства, тобто - учні 10 - 11 класів.

  У правовиховній роботі закладу важливу роль відіграли класні керівники під час проведення ситуативних класних  годин (7 - 8 класи), виховних годин (3-4 класи).

  Учні 1-2 класів були залучені до занять «Школи тітоньки Сови» з безпеки життєдіяльності: діти отримали безмежне задоволення від перегляду мультфільмів і додатково отримали знання  про правила поводження у  життєвих ситуаціях.

   В останній день тижня було оголошено  результати  конкурсу  малюнків  та  літературних  творів. Найкращі автори отримали нагороду у вигляді грамот та подяк  за активну участь у просвітницькій діяльності навчального  закладу з правової світи.

                                                                             

 

                                       Відповідальна за проведення тижня

вчитель права, соціальний педагог

Коваль О.С.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 1121 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz