Субота, 27 Лип 2024, 6:02 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 46
Гостей: 46
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Березень » 25 » Районна практична конференція
5:28 PM
Районна практична конференція

районна практична конференція25.03.2014 року, на базі Центру здоров'я (м.Ізмаїл) відбулася районна практична  конференція «Проблеми формування культури здоров’я учасників освітнього процесу» для навчальних закладів Ізмаїльського району.

Мета практичної конференції: розповсюдження досвіду роботи вчителів району та удосконалення системи роботи щодо здоров'язбереження учнів; прийняття шляхів упровадження здоров'яформувальних  технологій через систему заходів, що передбачають взаємозв'язок і взаємодію всіх чинників освітнього середовища.

У конференції взяли участь: директори шкіл, зам. директорів з навчально-виховної роботи, практичні психологи шкіл, медичні працівники шкіл, педагоги –організатори, вчителі предметів основ здоров'я та фізичної культури.З словами привітання до учасників конференції звернулася завідувачка РМК О.О.Копил. 

До конференції були запрошені гості:

О.В. Аскерова – керівник Центру здоров'я з виступом «Основи первинної профілактики населення – основна мета Центру  здоров'я»;(презентація з профілактики туберкульозу)

С.М. Котлованова - заступник головного лікаря ЦРЛ по дитинству з виступом «Стан здоров'я дітей та підлітків Ізмаїльського району».

В ході конференції були заслухані доповіді:

О.І.Мінженер – директор Багатянської ЗОШ «Роль позакласної роботи школи щодо формування навичок здорового способу життя учнів»;

Г.Д.Делігіоз – зам .директора з навчально-виховної роботи Утконосівської ЗОШ «Формування здорового способу життя дітей та учнівської молоді, створення освітнього здоров'язберігаючого середовища в Утконосівській ЗОШ»;

Н.М.Кіосєва - – заст. директора з навчально-виховної роботи Лощинівської ЗОШ «Проблеми шкільних перенавантажень та їх наслідки»;

Н.В.Денисова – вчитель основ здоров'я Ларжанського НВК «Режим дня учнів у шкільний, позашкільний час та канікулярний період. Вплив інтернету за життєдіяльність учнівської молоді»;

Т.П.Бєловол -  вчитель основ здоров'я Кам'янського НВК «Система роботи школи здоров'я – школи партнерства»;

С.Б.Кузьменко - вчитель основ здоров'я та факультативу «Профілактика ВІЛ інфекцій і пропаганди здорового способу життя на засадах розвитку життєвих навичок» та «Захисти себе від ВІЛ» Саф'янської ЗОШ «Впровадження факультативу «Профілактика ВІЛ інфекцій і пропаганди здорового способу життя на засадах розвитку життєвих навичок» в школах району як один з шляхів профілактики ВІЛ-інфекцій та СНІДу»;   (презентація)

Н.С.Слюсар - практичний психолог Новонекрасівської ЗОШ «Використання елементів тренінгу при формуванні в учнів навичок здорового способу життя;

С.І.Тимофєєва - практичний психолог Муравлівської ЗОШ "Робота психолога з проблеми формування культури здоров’я учнів"

П.М.Павленко – вчитель фізичної культури Першотравневської ЗОШ,

К.Ф.Чигіна- вчитель фізичної культури Старонекрасівської ЗОШ «Запровадження здоров'язбережувальних технологій  в навчально-виховний процес»;

В.С.Топалова - вчитель фізичної культури Ларжанського НВК,

Л.В.Мараховська – медичний працівник Ларжанського НВК «Особливості організації навчального процесу з учнями, що відносяться до спеціальної медичної групи»

За підсумками конференції була прийнята резолюція, яка намітила шляхи якісного впровадження здоров'язбережувальних технологій в навчальний процес; шляхи мотивації в учнів до здорового способу життя; поширення форм та методів роботи з батьками щодо здоров'язбережувальних технологій; шляхи залучення батьків до формування в учнів режиму дня та здорового способу життя; налагодження співробітництва навчальних закладів Ізмаїльського району з громадськими організаціями та медичними закладами; були  надані завдання для всіх категорій учасників практичної конференції «Проблеми формування культури здоров’я учасників освітнього процесу».

                 

       

    

         

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 843 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 FishEi   (13 Кві 2014 2:12 PM) [Материал]
FISHEMPIRE - лучшая игра с выводом денег. Старт игры 31.03.2014.

Для регистрации перейдите по ссылке: http://fish-empire.net/

Наши Приемущества: Доступная статистика - Вы всегда будете знать о настоящим обороте золота в игре. В системе не содержится никаких ограничений для продажи золота.

Идеальное сотрудничество - доступность во много раз приумножить свои инвестиции. Мы предлагаем от 30% до 100% в месяц.

Увеличение капитала проекта - за счет влива денег на рекламу и привлечения в игру новых пользователей - пользователями, работающих по реферальной програме. Быстрая поддержка на приветном форуме. Не забываемая атмосфера и ещё разнообразие различных особенностей.

Об Игре: FISHEMPIRE - лучшая игра с выводом денег. Войдите в среду экономической онлайн игры и возведите свою Рыбную Империю, которая всегда будет приносить Вам настоящие средства.

В данной игре Вам предстоит покупать разных рыб. Любая рыба дает икру, которую можно обменять на золото. Золото можно обменять за реальные средства и вывести из игры на свои электронные счета.

Все рыбы дают условное количество икры, чем они дороже, тем икры производят больше. Вы можете покупать любое их количество, у рыб нет срока годности, они никуда не исчезнут и будут производить Вам икру каждый день. Сбор икры производится без потерь и ограничений по времени.

Начни Играть: Начать играть можно без инвестиций. При регистрации Всем Щука в подарок. Ежедневные бонусы, лотерея, конкурсы, акции. Так же предусмотрена реферальная програма. Призывайте в игру своих друзей и родных.

За каждое пополнение счета партнерами, Вы будете получать 30% от суммы их пополнения. Автоматический ввод в систему и вывод средств на Ваш электронный кошелек. Низкая минималка на Payeer, всего 3 RUB. Ваша Рыбная Империя будет приносить прибыль всегда.

Курс игрового инвентаря: 100 гр. икры = 1 гр. золота. 100 гр. золота = 1 RUB.

Рыбы-------------------Стоимость----------------Доход в день-----------Окупаемость
Щука--------------------90 RUB--------------------1 RUB--------------------90 дней
Минтай-----------------270 RUB------------------3,6 RUB--------------------75 дней
Лосось-----------------810 RUB------------------13,5 RUB-------------------60 дней
Осетр------------------2430 RUB-----------------54 RUB---------------------45 дней
Белуга-----------------7290 RUB-----------------243 RUB--------------------30 дней

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz